Ko Samet 6.9 - 10.9.2006

Kalastusalus

     
Gekko

     
Ko Samet

     
Fullmoon Party

     
Hat Sai Kaew ranta

     

Päivä 48: Nong Khai - Ko Samet
Matka yöbussissa rannikolle oli melko painajaismainen. Nukkumisesta ei tullut mitään kun takana istunut pentu potki jatkuvasti penkkini selkänojaa. Perillä Rayongissa vaihdoin Ban Phen autoon ja siellä hyppäsin paattiin, joka lopulta kiidättu mut Ko Sametin saarelle. Kehtasivat vielä rahastaa 200 bahtin "kansallispuistomaksun" perille saapuessa.

Päivä 49: Ko Samet
Mitään rantaleijonaahan meikäläisestä ei saa tekemälläkään eikä mulla ole edes uikkareita mukana. Kävin kuitenkin testaamassa meriveden lämpötilaa shortsit jalassa. Thaimaalaiset eivät hekään paljon uimapukuja harrasta, vaan uivat myös shortseissa ja vieläpä t-paita päällä? Päivä kuluikin loppujen lopuksi mukavasti reggaebaarin rantatuolissa kylmää singhaa imuroidessa.

Päivä 50: Ko Samet
Päivä meni taas lepäillessä ja DVD:tä tuijottaen. Illalla rannalla vietettiin täydenkuun bileitä tulishown ja viskiämpäreiden kera. Nuo fullmoon bileet eivät suoraan sanottuna olleet ehkä aivan niin dekadentit kuin olin odottanut, mutta siitäkin huolimatta pääsin takaisin bungalowilleni vasta neljän aikaan aamulla.

Päivä 51: Ko Samet
Istuskelin päivällä rantabaarin patiolla ja viereisessä pöydässä iski tarinaa niin karismaattinen paikallinen jutunkertoja, että nauroin muiden mukana, vaikken ymmärtänyt sanaakaan sen äijän puheesta. Tiedä vaikka olisivat musta puhuneet? Lauantaipäivästä huolimatta meno rannalla oli illalla melko kuollutta...

Päivä 52: Ko Samet
Täällä on kaikki niin pirun kallista ja seitsemän kuukauden matkustaminen on syönyt rahavarat niin heikoiksi, että aamupalakin pitää käydä ostamassa 7-elevenistä. Joku vatipää oli vaan rikkonut olutpullon tielle ja paluumatkalla onnistuin astumaan lasinsirpaleeseen. Verta ruiskus ihan mukavasti. Toivottavasti ei haava tulehdu.


    

REPPUMATKAT

Vientiane | Etusivu | Bangkok & Lontoo