San Miguel De Allende 5.4 - 8.4.2008

San Miguel De Allende

     
Katuklovni

     
Kaktuksia

     
Meksikolaisia leluja

     

Päivä 46: Mexico City - San Miguel De Allende
Mexico Cityssa vierähti sitten lopulta kaksi ja puoli viikkoa, joten olihan tuo jo aikakin jatkaa matkaa. Bussiasemalla turvatarkastukset oli viety naurettavuuden rajalle: Matkustamon puolelle vietävä pikkureppu tutkittiin, vartalo/taskut kopeloitiin ja kaiken huipuksi kaikki matkustajat vielä videoitiin?!

Päivä 47: San Miguel De Allende
San Miguel on nätti pikkukaupunki, mutta jostain syystä täynnä amerikkalaisia matkailijoita? Niitä löytyi myös omasta majapaikasta ja kun yritin lueskella päivällä hostellin patiolla ei siitä meinannut tulla mitään kun jenkeillä kävi suut koko ajan... Ei voi ymmärtää mikä pakkomielle niillä on puhua jatkuvasti, vaikka ei ole mitään asiaakaan?

Päivä 48: San Miguel De Allende
Yritin aamulla maksaa paria seuraavaa hostelliyötä, mutta on tämä siitä kumma maa, että aivan sama miten isoa ostosta yrität suorittaa 500 peson setelillä (n. 30 euroa), ei kenelläkään ole antaa koskaan vaihtorahaa? Pyörin koko päivän kaupungilla ja paikalliselta torilta mukaan tarttui pari piraatti DVD:ta alle euron sopuhintaan, joten ilta vierähtikin niitä katsellessa.

Päivä 49: San Miguel De Allende
Juttelin illanpäälle alapetissä nukkuvan jenkkihepun kanssa. Kaverilla oli menossa ensimmäinen reissu USA:n rajojen ulkopuolelle ja täsmälleen samat ennakkoluulot Meksikolaisista kun Meridassa tapaamillani Alabaman punaniskoilla. Ilmeisesti Yhdysvaltojen media maalaa samanlaista kuvaa Meksikosta kuin Suomen media Venäjästä eli sut ryöstetään ja/tai murhataan samantien kun astut rajan yli. Tämäkin jantteri oli jättänyt ryöstön pelossa iPodin kotiin ja raahasi mukana ikivanhaa walkmania ja c-kasetteja...


    

REPPUMATKAT

Mexico City osa II | Etusivu | Guanajuato & Zacatecas