Puola 15.8 - 17.8.03


     
Varsovan linna

     
Varsovan vanha kaupunki

     

Päivä 13: Varsova
Varsovassa vanhan itä-euroopan henki eli vielä vahvana ja paitsi, että valitsemassani hostellissa henkilökunta oli harvinaisen tylyä, laitettiin koko paikka myös kiinni aamukymmenestä neljään? Koko kaupunki tuntui muutenkin olevan suljettu jonkin katolilaisten juhlapyhän vuoksi, mutta eipä tuo paljon vanhaan kaupunkiin tutustumista hidastanut.

Päivä 14: Varsova
Ryöstö tympäisi vieläkin sen verran, että päätin lentää takaisin Suomeen jo täältä ja ostin LOT:lta halvan lipun Helsinkiin. Kun matkajärjestelyt olivat kunnossa, vierailin vanhalle stadionille pystytetyllä piraattitorilla sekä vanhassa Gestapon vankilassa, joka oli muutettu museoksi. Paikasta puuttui täysin englanninkieliset selostukset, joten eipä siitä puolankielen taidoton paljoa irti saanut...

Päivä 15: Varsova - Helsinki - Oulu
Hyppäsin aamulla taksiin ja suhautin lentokentälle. Oli sen verran mukavaa matkustaa taksissa joka EI yritä kusta koko ajan silmään, että jätin kuskille mukavan kokoisen tipin. Helsingistä Ouluun tuli testattua ensimmäistä kertaa Flying Finn:in palvelua, mikä oli miellyttävä yllätys hintansa puolesta.


    

REPPUMATKAT

Liettua | Etusivu